V Praze se bude konat konference o Salesforce

neděle, 17. dubna 2022, 08:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

V Praze se bude 27. května konat třetí ročník konference o Salesforce, nabízející komplexní řešení CRM.

Zdroj: Czech Dreamin

Zdroj: Czech Dreamin

V pražském Kongresovém centru bude 27. května společnost CzechDreamin pořádat třetí ročník komunitně laděné konference o Salesforce, zaměřující se na komplexní řešení CRM. 

Celodenní program nabídne prezentace více než 50 řečníků z celého světa, mezi něž patří například Alex Edelstein, který bude hovořit o novém přístupu k automatizaci procesů, a Martina Habová a Kristýna Turner z Česko.Digital, komunity sdružující specialisty z mnoha oborů od IT, přes projektové řízení až po marketing. 

„Cílem není předložit návštěvníkům dlouhodobé vize a rady zaměřené primárně na obchod. Chceme, aby každý odcházel nabitý reálnými příklady z praxe a poznatky odborníků na Salesforce a CRM jako takové,“ přibližuje zaměření konference o Salesforce Martin Humpolec, jeden z dobrovolníků, který stojí za organizací akce. 

Konference Salesforce je určená lidem z přímé praxe: administrátory, vývojáře, konzultanty či marketéry. Program je vedený výhradně v anglickém jazyce a sumář veškerých informací a prezentovaných materiálů bude k dispozici online na webu www.czechdreamin.com. 

-stk-