Vodafone TV hlásí přes 300 tis. zákazníků, přidává aplikaci

pondělí, 11. dubna 2022, 16:10 Aktuality, TV MediaGuru

Dva roky od spuštění eviduje Vodafone TV přes 300 tisíc zákazníků. Přidává aplikaci pro chytré televize.

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Vodafone

Vodafone TV má dva roky od spuštění více než 300 tisíc zákazníků, kteří mohou sledovat přes 145 televizních kanálů, využívat videotéku s tisíci tituly, aplikaci Netflix, Amazon Prime Video, Facebook Watch či HBO Max. Televizi lze sledovat také v počítači, mobilu a nově v chytrých televizorech s operačním systémem Android.

„Naší snahou je i nadále přinášet nové možnosti pohodlného sledování Vodafone TV. Tu si mohou nově zákazníci pustit i na televizorech se systémem Android, které jsou mladší než pět let a vybaveny minimálně systémem Android 5.0. Současně pracujeme i na dalších televizních platformách, například pro televize Samsung nebo LG,“ říká Milan Raška, ředitel oddělení rozvoje televizní a internetové služby společnosti Vodafone.

Dosud mohli diváci vedle set-top boxu sledovat Vodafone TV také přes tablet nebo chytrý telefon (operační systémy Android i iOS), na počítači přes webové prohlížeče Google Chrome, Firefox nebo Edge. Podporované jsou operační systémy Windows 8.1 a novější.

Vodafone TV také připravila od dubna také programové změny. „Od 1. dubna na programu Vodafone 100 přinášíme všem prémiový dokumentární kanál National Geographic Wild. Tímto kanálem slavíme dubnový Den Země a celý měsíc si tak můžou diváci užívat setkání s přírodou a divočinou,“ doplňuje Milan Raška.

Programová nabídka se rozšířila i o dětský kanál Nickukrajinštině, vysílá pohádky jako Tlapková patrola, Tučňáci z Madagaskaru nebo Želvy Ninja. Dostupný je na pozici 135 všem zákazníkům s tarify Klasik, Komfort a Komplet. Doplnil tak už dříve spuštěný ukrajinský program 1+1 International.

-stk-