Young Lions: V médiích vítězí Růžičková a Červený ze Zaraguzy

pondělí, 4. dubna 2022, 18:30 Reklama, Aktuality MediaGuru

Další ročník soutěže pro mladé kreativce Young Lions vyhlásil vítěze první soutěžní kategorie. V médiích zvítězila dvojice Judita Růžičková a David Červený ze Zaraguzy.

Judita Růžičková a David Červený, zdroj: Young Lions

Judita Růžičková a David Červený, zdroj: Young Lions

Další ročník soutěže pro mladé talenty Young Lions odstartoval. V průběhu celého týdne bude probíhat vyhlašování vítězů v jednotlivých kategoriích. Zadání dostali soutěžící už v pátek 1. dubna. Následně mají 24 hodin na vypracování kampaně. 

V pondělí 4. dubna byli vyhlášeni vítězové v mediální kategorii. Zvítězila zde dvojice Judita Růžičková a David Červený z agentury Zaraguza CZ.

Úkolem soutěžících bylo připravit kampaň pro nevládní organizaci OPIM, která se zaměřuje na podporu rozvoje nediskriminujícího a inkluzivního pracovního prostředí. 

Vítězná práce, zdroj: Young Lions

Druhé místo vybojovala dvojice Kateřina Hrochová a Kristýna Richterová z Mediacomu. Bronzové ocenění pak získali Jan Fousek a Jan Slovák z Mindshare.

Práce oceněná 2. místem, zdroj: Young Lions

Práce oceněná 3. místem, zdroj: Young Lions

Kateřina Hrochová a Kristýna Richterová, zdroj: Young Lions

Kateřina Hrochová a Kristýna Richterová, zdroj: Young Lions

Jan Fousek a Jan Slovák, zdroj: Young Lions

Jan Fousek a Jan Slovák, zdroj: Young Lions

Porota také udělila několik speciálních ocenění. Získaly je tyto soutěžní týmy: 

Porota zasedla ve složení: Henri de la Barre, stretagy planning director VCCP (prezident poroty), Tereza Báčová, Media & New Business Director Mediaplus CR, dále Tomáš Preněk, Head of Strategy Publicis Group a Ondřej Šimůnek, CEO Wavemaker.

V mediální kategorii celkem soutěžilo 20 týmů. Pořadatelem soutěže je Lionhearted. Určena je pro mladé profesionály v komunikačním odvětví do 31 let. Pro všechny medailisty je připravený dvoudenní rozvojový program Winners Camp. Uskuteční se 27. až 28. května.

-mav-