ZOOT prodává Marks & Spencer, chystá další spolupráce

pátek, 8. dubna 2022, 09:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Marks & Spencer se stává dalším významným prodejcem, který bude v nabídce ZOOTu.

Zdroj: ZOOT

Zdroj: ZOOT

Britský řetězec Marks & Spencer nyní navazuje partnerství s marketplace ZOOTu a skupinou Digital People. Po Camaïeu se stává dalším významným prodejcem módy, který je na módním e-shopu dostupný. 

„Vzájemná spolupráce nám umožňuje nastavit precedens propojení platformy ZOOT se značkami velikosti Marks & Spencer tak, abychom plně využili trh. Současně tím výrazně obohacujeme nabídku zákazníkům,“ říká ke spojení Chief Commercial Officer Digital People Martin Vrána

„V nabídce bude dámské a pánské oblečení, spodní prádlo a také kvalitní hravá dětská kolekce. Díky našemu spojení bude Marks & Spencer styl dostupný pro zákazníky z celé republiky,“ komentuje Petr Vokroj, Head of Buying and Merchandising společnosti Marks & Spencer.

ZOOT chce cestou spolupráci s významnými partnery z módního segmentu postupně budovat silnější a kompaktnější portfolio produktů. „Marks & Spencer je pro nás důležitý partner, na jehož příchod jsme se dlouho připravovali. Jedná se o kvalitní módu přesně v souladu s naší cílovou skupinou. Našim zákazníkům plánujeme nabídnout portfolio produktů dámské, pánské a dětské módy celkem o velikosti několik tisíc kusů,“ popisuje Martin Vrána. 

V roce 2021 začal ZOOT nabízet módu francouzské značky Camaeïu v Česku a dalších 11 evropských státech. Další obdobné spolupráce má v plánu. Současně se chystá na rozvoj dalších kategorií mimo módní segment. 

ZOOT a Digital People převzaly francouzskou značku Camaieu

pondělí 7. února 2022

-stk-