Alza spouští program AlzaPlus+ na doručení zdarma

úterý, 31. května 2022, 10:00 Aktuality, Retail MediaGuru

Za roční nebo měsíční paušál poskytuje zákazníkům doručení zdarma na téměř patnácti tisíc odběrních míst na objednávky od jedné koruny.

Zdroj: Alza.cz

Zdroj: Alza.cz

Alza.cz přichází s členským programem AlzaPlus+. Za roční nebo měsíční paušál poskytuje zákazníkům doručení zdarma na téměř patnácti tisíc odběrních míst na objednávky od jedné koruny. Zdůvodňuje to tím, že na 80 % objednávek volí zákazníci osobní vyzvednutí.

Členství přijde na 59 Kč za měsíc, pokud ale zákazníci zvolí roční platbu ve výši 299 Kč, vyjde je měsíční poplatek na 25 Kč měsíčně. Za to získají možnost doručení všech svých objednávek zdarma do AlzaBoxů, na pobočky i AlzaPointy a do všech partnerských odběrných míst a boxů společností Zásilkovna, pobočky České pošty a Balíkovny či PPL Parcel shopů. To platí pro veškerý sortiment více než 800 tisíc druhů zboží, které Alza nabízí, včetně velkých domácích spotřebičů nebo partnerských produktů v rámci Alza Marketplace.

Členství je otevřené pro všechny zákazníky, fyzické osoby i ty nakupující na IČO, bez ohledu na předchozí nákupní historii. Aktivaci lze zajistit tak, že při nákupu zboží na webu stačí v košíku vybrat roční nebo měsíční předplatné. Další možností je zakoupit členství AlzaPlus+ podobně jako jakýkoliv jiný produkt v e-shopu nebo přímo na stránce představující celý program. Po aktivaci nemá být zákazníkovi účtována žádná částka za doručení do výdejních míst.

„AlzaPlus+ představuje ohromný skok v dostupnosti on-line nakupování. Služba je natolik levná, že si ji může pořídit úplně každý, a plně tak využívat širokou nabídku, výhodné ceny a rychlé doručení na malé i velké nákupy. Díky AlzaPlus+ tak zákazníci ušetří jak náklady za doručení, tak čas a náklady za cestu do obchodů,“ říká Petr Bena, místopředseda představenstva Alza.cz.

-mav-