Asociace AKTV upravila svou vizuální identitu

pátek, 20. května 2022, 14:10 Aktuality, TV MediaGuru

Asociace komerčních televizí (AKTV) upravila svou vizuální identitu , která nyní využívá stejnou barevnost jako její oborový web ScreenVoice.

Zdroj: AKTV

Zdroj: AKTV

Asociace komerčních televizí (AKTV) upravila svou vizuální identitu , která nyní využívá stejnou barevnost jako její oborový web ScreenVoice. AKTV si letos na jaře připomíná pět let své existence. Za tu dobu uspořádala řadu konferencí, na kterých vystupovali světoví odborníci na marketing a reklamu. K největším jménům, která AKTV přivezla do Prahy, patří Mark Ritson, Les Binet, Karen Nelson-Field či Wiemer Snijders. Po covidové pauze loni uspořádala AKTV poprvé konferenci pod záštitou své nově spuštěné B2B značky ScreenVoice, která si klade za cíl obsáhnout celý svět televize, televizní reklamy a total videa.

„ScreenVoice nově zastřešuje naše aktivity pro podporu total videa a televize jako reklamního mediatypu. Pod hlavičkou ScreenVoice budeme i nadále chystat výjimečné oborové konference, a kromě toho letos poprvé zrealizujeme náš původní kvalitativní výzkum, který jsme zatím byli zvyklí vídat jen u zahraničních kolegů,“ říká Jan Vlček, prezident AKTV a generální ředitel TV Nova.

ScreenVoice cílí primárně na reklamní profesionály a zájemce o svět total videa, AKTV se pak zaměřuje na legislativní a regulatorní stránku podnikání televizních vysílatelů.

Asociace komerčních televizí zastupuje nejvýznamnější komerční vysílatele v České republice. Jejím cílem je hájit, podporovat a prosazovat jejich společné zájmy.

-mav-