Bauhaus pořádá kutilský večer pro ženy s Vojtou Kotkem

neděle, 15. května 2022, 08:25 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Bauhaus chystá kutilský dámský večer v Brně, hostem bude herec a režisér Vojta Kotek. O akci je takový zájem, že řetězec přemýšlí o dalších napříč republikou.

Akce pro ženy organizuje Bauhaus již například v Německu, Rakousku nebo Nizozemí, zdroj: web Bauhaus Nizozemí

Akce pro ženy organizuje Bauhaus již například v Německu, Rakousku nebo Nizozemí, zdroj: web Bauhaus Nizozemí

Řetězec hobbymarketů Bauhaus chystá kutilský dámský večer s tipy pro domácí tvoření. Women’s Night míří zejména ženy, které se rády věnují zkrášlování domova a ve volném čase vyrábějí doplňky pro byt, dům nebo zahradu. Akcí, která se uskuteční 26. května v brněnském odborném centru řetězce, bude provázet moderátor Jonáš Novotný a hostem bude herec a režisér Vojta Kotek. Součástí je i soutěž o ceny, fotokoutek a občerstvení.

„Cílem Women’s Night je nejenom uspořádat zábavný večer s praktickými tipy, ale také ukázat, že kutilství je doménou žen stejně jako mužů. Rozhodli jsme se proto uspořádat speciální akci, na které se podělíme o osvědčené postupy našich odborníků, a doplnit je o zábavu,“ říká Jindřich Hovorka, vedoucí marketingu Bauhaus.

Program bude tematicky zaměřený na výrobu paletového nábytku. Představuje udržitelnější variantu při vybavování domácnosti, ať už v podobě sezení k televizi, jako náhrada klasické postele nebo třeba pro vytvoření odpočinkové zóny na balkóně.

Zájem o akci předčil veškerá očekávání. „Kapacitu eventu jsme během necelého týdne naplnili. Pokud bude mít akce pozitivní ohlasy, a my pevně věříme, že ano, budeme v podobných setkáváních pokračovat i v našich dalších odborných centrech napříč Českou republikou,“ dodává Hovorka. Podobné akce pořádá Bauhaus již v zahraničí a jsou velmi populární.

Bauhaus obsazuje do kampaně Vojtu Kotka, hraje nešikovného manžela

pondělí 14. února 2022

-zue-