Fortuna se v kampani rozjíždí po horské dráze

pátek, 13. května 2022, 13:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Fortuna spouští spolu se startem hokejového mistrovství svůj nový komunikační koncept.

Klíčový vizuál k nové kampani Fortuny, zdroj: Fortuna

Klíčový vizuál k nové kampani Fortuny, zdroj: Fortuna

Sázková kancelář Fortuna uvede 13. května spolu se startem hokejového mistrovství první ze své série tematických reklamních spotů založených na novém kreativním konceptu. Představí se tak nová hlavní myšlenka, jež bude komunikaci značky provázet v několika následujících letech nejen v České republice, ale i na Slovenku a v Rumunsku. 

„Celá kampaň je postavena na jednoduché zkušenosti, kterou nám již více než tři desetiletí předávají naši zákazníci – že se vsazeným tiketem je sport prostě větší zábava,“ komentuje nový koncept Tomáš Mutinský, manažer marketingové komunikace Fortuny. „Snažíme se ukázat, že sportovní sázení by nemělo být postavené na vidině snadného výdělku, ale že i vsazená desetikoruna může znamenat větší zaujetí, vtáhnutí do hry a spoustu zdravě adrenalinové zábavy,“ dodává.

 

Aktuální kampaň, jež staví na adrenalinu a prvku divoké jízdy na horské dráze, poběží v Česku a na Slovensku. K vidění bude do konce května v televizi na všech hlavních televizních stanicích, na internetu, zejména u sportovního obsahu, a také v rádiu, tisku a outdooru.

Za kreativním konceptem stojí rumunská agentura Next. Natáčelo se v Rumunsku a režie se ujal režisér Courtney Phillips. Spoty byly natočeny v reálu s následným dopracováním počítačových efektů. Kromě aktuální hokejové varianty je následně v plánu také kampaň spojená s fotbalem, tenisem a MMA. Mediální plánování a nákup zajišťuje agentura DentsuX.

-stk-