Gynella kampaní bojuje proti zbytečnému tabu

sobota, 14. května 2022, 08:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká značka intimní péče Gynella v nové kampani ukazuje, že gynekologické obtíže jsou přirozenou součástí života téměř každé ženy.

Gynella obsadila do kampaně reálné ženy, zdroj: Gynella.

Gynella obsadila do kampaně reálné ženy, zdroj: Gynella.

Gynella, česká značka intimní péče, spouští novou kampaň, v níž bojuje proti zbytečnému tabu. Ukazuje, že gynekologické obtíže jsou normální a přirozenou součástí života téměř každé ženy. Nejméně jednou postihnou 75 % žen a více než polovina z nich se s nimi potýká opakovaně. Tváří kampaně jsou reálné ženy. 

Kampaň s názvem „Gynella, intimní tajemství všech žen“ usiluje o to, aby se ženy za gynekologické problémy přestaly stydět. „Cílem kampaně je mluvit o vaginálních obtížích jinak než jen jako o svědění a pálení. Proto jsme oslovili komunitu Ženy s.r.o., která už mnoho let propojuje reálné a mediálně neznámé ženy, aby nám téma pomohla polidštit a poukázat na to, co všechno si ženy kvůli nemoci musí odepřít. Abychom dodali ostatním ženám sebevědomí a ony věděly, že jde o normální věc, ne tabu,“ říká Petra Tymešová, marketingová ředitelka značky Gynella.

K nápadu do kampaně obsadit mediálně neznámé ženy přispěly i předchozí snahy otevřít téma na sociálních sítích. „Plánovali jsme najít ambasadorky v řadách influencerů, ale zjistili jsme, že pro většinu z nich je téma choulostivé a z různých důvodů o něm nechtějí se svými fanoušky mluvit. Věříme, že to není správně a že to můžeme změnit,“ doplňuje Tymešová.

Kampaň vytvořilo studio Goodie Baddie v čele s režisérem Martinem Bartákem.

-stk-