Korunní prošla redesignem, sjednotila identitu

pondělí, 2. května 2022, 18:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

Kofola ČeskoSlovensko se rozhodla pro redesign své značky Karlovarská Korunní.

Korunní prošla redesignem od studia Heels Make Deals, zdroj: Heels Make Deals.

Korunní prošla redesignem od studia Heels Make Deals, zdroj: Heels Make Deals.

Kofola ČeskoSlovensko přistoupila k redesignu své značky Karlovarská Korunní, kterou před třemi lety přidala do svého portfolia. Pod sjednocenou vizuální identitou napříč produkty je podepsáno studio Heels Make Deals. 

Nový design má za cíl reflektovat propojení života ve městě a pití vody. Korunní chce lidem oživit jejich každodenní rutinu a vytvořit z ní zážitek, najít prostřednictvím minerální vody soukromou oázu klidu. Značka proto pracuje s motivem pramenu, který prostupuje rušným městem, a využívá elementy, tzv. interest points, které znázorňují míru perlivosti. Do dominantní role je potom postaven symbol korunky, jež se dříve propisovala i tvaru uzávěru lahve. Ten byl však z ohledem na životní prostředí změněn. 

„V rámci zacílení na rušný městský život bylo žádoucí usnadnit zákazníkovi rozhodovací proces. Moderní, čistý a ikonický design odráží image smart-choice produktu, který bude zákazníka doprovázet při jeho běžných aktivitách,” doplňuje za studio Heels Make Deals Kateřina Horká. 

-stk-