Pekařství Paul uvádí veganskou nabídku, nabídne i mouku

úterý, 31. května 2022, 14:15 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Pekařství Paul připravilo veganskou nabídku. Poprvé začne prodávat i speciální mouku pro domácí pečení.

Zdroj: Paul

Zdroj: Paul

Řetězec francouzského pekařství Paul uvádí veganskou nabídku. Reflektuje tak rostoucí poptávku po bezmasých pokrmech. Zároveň do prodeje plánuje uvést vlastní mouku pro domácí pečení. 

Z veganských produktů nabízí Paul od 31. května ke snídani chia desert s malinami, jahodami a borůvkami, k obědu či večeři pak sendvič s veganskými párky a poke bowl s veganskými „masovými“ kuličkami, edamane bobů a zeleniny. Do budoucna počítá řetězec s tím, že nabídku bude obměňovat.

„V názvu novinek nebudeme na prodejnách ani sociálních sítích používat slovo veganské. Mnoho lidí to totiž odradí, aniž by to ochutnali,“ vysvětluje Petra Čechová, produktová manažerka pekařství Paul, s tím, že pro vegany však budou dostatečně srozumitelně označeny. Nová nabídka bude komunikována na sociálních sítích, pobočkách a také prostřednictvím PR aktivit. 

V příštích týdnech přidá Paul do prodeje také vlastní mouku, z níž peče své produkty. Nově ji nabídne i zákazníkům pro domácí pečení. Mouka je vyráběna ze speciálního druhu pšenice, kterou pěstuje bez použití herbicidů 650 farmářů výhradně pro Paul. Mele se ve Francii v sedmi specializovaných mlýnech, přepravována a skladována v teplotě pod 10 °C. V prodeji bude v 1kg balení. Nejprve bude k dispozici hladká chlebová mouka T65, postupně bude nabídka obohace o další druhy. 

-stk-