Prima Show nasadí novou vztahovou reality show Singl Švindl

pátek, 6. května 2022, 07:40 Aktuality, TV MediaGuru

Prima Show začne od 30. května vysílat novou denní vztahovou reality show Singl Švindl. S týdenním odstupem se pak objeví i v podvečerním vysílání TV Prima.

Singl Švindl, zdroj: FTV Prima

Singl Švindl, zdroj: FTV Prima

Stanice Prima Show začne od 30. května vysílat novou denní vztahovou reality show Singl Švindl. S týdenním odstupem ji pak do svého programu vždy ve všední den v podvečer (od 17:05) zařadí hlavní kanál Prima. Jde o licenční pořad, původně vysílaný pod názvem The Married Game.

„The Married Game je velice úspěšný formát v zahraničí a jsme rádi, že ho již brzy představíme divákům na obrazovkách Prima Show a televize Prima. Jedná se o ojedinělou show, ve které manželky podporují své muže, aby flirtovali s jinou ženou, a dokonce jim pomáhají s balicí taktikou. Věříme, že stejně jako u pořadu Prostřeno! diváci ocení možnost nahlížet do jiných domácností a hodnotit vztahy soutěžících,“ uvedl programový ředitel Primy Roman Mrázek.

Každodenní show nabídne tři ženaté muže a jednoho svobodného, z nichž se ale každý bude snažit mladou ženu přesvědčit o tom, že právě on je tím single. Muži postupně připraví ve svém bytě večeři, která probíhá jako klasická schůzka. Ženatí muži využívají během svého soutěžního večera pomoci své manželky, ať už jde o přípravu menu, odstranění důkazů z bytu o společném soužití či plánování strategie. Single muž využívá pomoci svých přátel. Manželky či přátelé pak průběh celého večera sledují u monitorů a vidí, co se v bytě právě odehrává. Během pátečního – finálového – večera dojde k odhalení, zda žena měla dobrý odhad, a získává tak spolu se single mužem cenu v podobě čtyřdenního pobytu v Resortu Svatá Kateřina a 80 tisíc Kč, nebo si výhru odnese ženatý muž s manželkou – ten, kterého soupeřka považovala za svobodného. Finálový večer poté proběhne v Moon Clubu, kde mladá žena po společné večeři se všemi čtyřmi soutěžícími určí muže, který ji nejvíce přesvědčil o tom, že právě on je tím jediným svobodným.

-mav-