Prima začala natáčet nový seriál Pálava – život zalitý sluncem

čtvrtek, 19. května 2022, 11:30 TV MediaGuru

Televize Prima začala natáčet nový dvanáctidílný seriál z prostředí jižní Moravy Pálava – život zalitý sluncem.

Pálava, zdroj: FTV Prima

Pálava, zdroj: FTV Prima

Televize Prima začala natáčet nový seriál Pálava – život zalitý sluncem. Ve dvanácti dílech líčí příběh party kamarádů, bývalých spolubydlících z vysokoškolské koleje, kteří se na Pálavě každých pět let pravidelně scházejí, aby zavzpomínali na staré časy.

V seriálu hrají: Michal Isteník, Patrik Děrgel, Pavla Dostálová, Jiří Panzner nebo Denisa Nesvačilová. Objeví se zde také Bolek Polívka, Pavel Zedníček, Jaromír Dulava, Tomáš Matonoha, Miroslav Táborský, Pavel Nečas, Jana Krausová, Jana Paulová, Robert Jašków, Hana Holišová a další.

Producentem seriálu je Tomáš Vican. O režii se podělí tři režiséři – Jaroslav Fuit, Petr Kolečko a Petr Nikolaev. Tvůrci seriálu jsou Petr Kolečko a Tomáš Vávra. Filmaři navštíví lokace na Břeclavsku. Natáčet tak budou v okolí Sedlece a Valtic, v Novém Přerově, Mikulově, v Lednici, kolem lednických rybníků nebo na Mušlově u Farmy Pálava.

Prima už před několika lety vysílala seriál Vinaři, který byl rovněž situován na jižní Moravu. Termín nasazení seriálu do vysílání zatím televize neupřesnila. 

-mav-