SaltPay spouští nový online magazín pro podnikatele

pondělí, 9. května 2022, 07:40 Aktuality, Marketing MediaGuru

Skupina SaltPay, jejíž součástí je pokladní a manažerský systém Storyous, vydává nový online magazín pro malé a střední podnikatele.

Zdroj: SaltPay

Zdroj: SaltPay

Mezinárodní skupina SaltPay, do jejíhož portfolia patří od roku 2020 manažerský a pokladní systém Storyous, začala vydávat nový online magazín SaltPayper cílící na malé a střední podnikatele. Magazín má za sebou zkušební provoz, naplno se rozjede od konce května 2022.

„Důležitostí malých a středních podniků a jejich podporou se všichni velice rádi ohání, často ale zůstává pouze u slov. Přestože 99 procent podnikatelů v České republice patří právě do skupiny malého a středního podnikání a tvoří páteř české ekonomiky, potřebné nástroje a dostatečná podpora chybí,“ říká Jana Kohoutová ze SaltPay a dodává: „V SaltPay proto vytváříme komplexní řešení, které dává podnikatelům do rukou všechny nástroje, které potřebují od začátku budování svého byznysu až po jeho růst. Digitalizací a automatizací procesů se jim snažíme dát čas navíc, který mohou věnovat tomu nejdůležitějšímu – péči o své zákazníky.“

SaltPayper cílí především na obchodníky z oblasti maloobchodu a služeb, jako jsou kupříkladu majitelé květinářství, kadeřnictví, beauty a wellness studií, restaurací, kaváren, ale třeba i autodílen. Přináší rady, jak zlepšit každodenní provoz, jak vhodně propojit klasické podnikání v kamenné prodejně s prodejem na internetu a na sociálních sítích nebo jak si dlouhodobě udržet zákazníky. Vedle praktických tipů SaltPayper přinese také rozhovory s podnikateli, kteří se svůj byznys rozhodli dělat trošku jinak a mohou inspirovat ostatní k rozvoji podnikání i v této nelehké a nejisté době. 

Inspirací pro nově vznikající médium byl v gastro komunitě etablovaný Storyous Magazín, který s drobnými přestávkami funguje od roku 2016. Magazín přináší zprávy o nově otevřených podnicích, tematických restauracích a dalších gastronomických projektech, stejně jako B2B zaměřené články na vylepšení provozu a podnikání. 

-stk-