SledováníTV umožní nákup balíčku „Prima bez reklam“

úterý, 31. května 2022, 18:15 Aktuality, TV MediaGuru

Zákazníci SledováníTV si mohou zakoupit doplňkový balíček „Prima bez reklam“. Reklamní vysílání Primy bude jinak ve zpětném zhlédnutí zkráceno na tři minuty.

Reklamní bloky jsou v přehrávači SledováníTV vyznačeny žlutě, zdroj: SledováníTV

Reklamní bloky jsou v přehrávači SledováníTV vyznačeny žlutě, zdroj: SledováníTV

Skupina FTV Prima od 1. 6. 2022 omezuje přetáčení reklam na svých kanálech v rámci zpětného sledování pořadů. Každý z operátorů se mohl rozhodnout pro některou z variant, jak přeskakování reklamy zamezit. Operátor SledováníTV v úterý oznámil, že pro diváky, kteří reklamy nechtějí sledovat vůbec, nabízí dokoupení doplňkového balíčku „Prima bez reklam“, který přeskakování reklam umožní. Standardní cena tohoto balíčku je 69 Kč měsíčně, v prvních dnech ale mohou zákazníci první měsíc pořídit za 1 Kč.

Ve zpětném přehrávání kanálů Primy v nabídce SledováníTV bude jinak reklama vždy zkrácena na cca 3 minuty a nebude možné ji přeskočit. Po uplynutí tohoto času, který bude viditelný na obrazovce, se zobrazí tlačítko přeskočit reklamu. Novinkou je označení přetáčení pořadu v přehrávači. Také reklamní bloky budou v přehrávači vyznačeny, a to  žlutou barvou, a bude tak dopředu viditelné, kdy reklama začíná.

Po zapnutí přehrávání mají zákazníci 60 sekund volného přetáčení. Nejčastěji ho mohou využít v momentě, když pokračují ve sledování již rozdívaného pořadu. „V takovém případě se můžete přesunout do jakéhokoliv bodu přehrávání a přeskočit všechny reklamy od začátku pořadu," uvádí operátor.

„SledovaniTV bohužel omezení nemůže nijak ovlivnit, ignorovat ani odložit. Tuto funkci jsme do naší televizní platformy přidali tak, aby vás co nejméně obtěžovala a vy jste stále měli možnost naše aplikace plnohodnotně používat," sdělil operátor svým zákazníkům.

Kanály Primy v řazení O2 TV klesnou, nepůjdou přetáčet vpřed

čtvrtek 26. května 2022

-mav-