Slevomat v kampani podporuje nabídku dovolených

sobota, 28. května 2022, 07:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Slevomat se v letní kampani zaměřuje na nabídku dovolených a pobytů v České republice i zahraničí.

Klíčový vizuál k letní kampani Slevomatu, zdroj: Slevomat

Klíčový vizuál k letní kampani Slevomatu, zdroj: Slevomat

Zážitkový portál Slevomat se v letní kampani proměňuje do zážitkového portálu na dovolené a pobyty v České republice i zahraničí. Poprvé firma dává do popředí své logo, které se stává jakýmsi „kormidlem” do světa zážitků a dovolených, symbolizující pestrost nabídky a různorodost zákaznických potřeb. Zároveň s novou sezónou představuje technické a produktové novinky.

„Jsme největším prodejcem tuzemských dovolených. Zároveň jsme značně rozšířili nabídku do zahraničí, zejména napříč Evropou. Proto jsme ze Slevomatu chtěli udělat portál do světa skvělých pobytů, kde si na každou příležitost vybere úplně každý. Nejsme standardní katalogový vyhledávač dovolených. Naše nabídka je o pestrosti, kvalitním ubytování, inspiraci kam vyrazit a dobré ceně,” přibližuje šéf marketingu Slevomatu Martin Hrubý.

Kampaň je k vidění od 23. května v televizi na kanálech Prima, Nova, TV Seznam a skupiny Atmedia. Dále poběží v rádiu na stanicích Evropa 2, Kiss Rádio, Radio Spin, RockZone, Hitrádio a Radio 1, na sociálních sítích, YouTube a Seznam.cz.

 

Televizní spot vznikl ve spolupráci s agenturou YYY a Fluxfilms. Režie se chopil Adam Vopička.

Slevomat zároveň se startem sezóny inovoval po produktové stránce. „Díky nové skladbě nabídek si může každý zákazník zvolit dovolenou dle svých představ. Může si vybrat, zda chce pokoj lepší, větší, nebo luxusnější, vyloučit nebo naopak zahrnout víkend, přidat děti nebo i lůžka navíc. To se vždy online napočte pro daný pobyt – každému podle konkrétních potřeb. I nadále ale zachováváme výhodné balíčky služeb a ubytování tak, jak jsou na to zákazníci po léta zvyklí,” přibližuje šéf produktu Jiří Brych.

Firma už před několika lety zavedla možnost přímé rezervace na konkrétní termín. U každého takto rezervovaného pobytu uvádí, do kdy je možné termín bezplatně změnit. Nejčastěji to bývá týden předem v závislosti na daném hotelu. „S tím, jak je nabídka cestování historicky nejširší, jsme také museli reagovat lepšími možnostmi filtrování, aby se v tisících nabídek mohl zákazník snadněji orientovat,” uzavírá Brych.

-stk-