Trask si na komunikaci vybírá agenturu Topic PR

sobota, 21. května 2022, 07:55 Aktuality, PR MediaGuru

O mediální komunikaci technologické společnosti Trask se nově stará agentura Topic PR.

Zdroj: Trask

Zdroj: Trask

 Technologická společnost Trask si na zajištění mediální komunikace zvolila agenturu Topic PR. Cílem spolupráce je především komunikace značky a aktuálních témat na pomezí IT a byznysu. 

„Trask má v portfoliu skvělé projekty a tvoří ho experti, kteří mají mnohaleté zkušenosti v oblasti technologických inovací. Obzvlášť v dnešní době, kdy je třeba klást důraz na sdílení know-how, je škoda se o ně nepodělit. Proto jsme si vybrali Topic PR, která mezi ostatními PR agenturami vyčnívala svým lidským přístupem, zkušenostmi a profesionalitou,” říká Lenka Mansour, šéfka komunikace společnosti Trask.

Trask pomáhá od roku 1994 s technologickým rozvojem předním firmám v tuzemsku a cizině. Zaměřuje se na oblasti financí, pojišťovnictví, telekomunikací, energetiky a výroby. Mezi její zákazníky patří mimo jiné Česká spořitelna, ČSOB, Komerční banka, ČEZ, Kooperativa, Unicredit Services, Škoda Auto, VW nebo Bentley. Roční obrat společnosti přesahuje 1,2 miliardy korun. V současnosti působí na pěti evropských trzích. Do budoucna lze očekávat, že posílí komunikaci i v dalších zemích, kde má obchodní zájmy.

-stk-