Živě z Radiodays, evropské konferenci o rádiových trendech

pondělí, 16. května 2022, 07:10 Rádio MediaGuru

Ze švédského Malmö zaznamenávají dění z konference Radiodays Europe pomocí tweetů zástupci mediální skupiny Media Bohemia.

Michal Merenda, Daniel Rumpík, Ondřej Cikán a Petr Uchytil v Malmö, zdroj: Media Bohemia

Michal Merenda, Daniel Rumpík, Ondřej Cikán a Petr Uchytil v Malmö, zdroj: Media Bohemia

Další ročník mezinárodní konference o rádiovém vysílání Radiodays Europe se v těchto dnech (15. -17.5. 2022) koná ve švédském Malmö. Mezi témata tohoto ročníku budou patřit strategie pro rádio i podcasty, poslech audia v autě, audio tvorba pro mladou cílovou skupinu, vyhledávání talentů a práce s talenty, kreativita v audio formátech, budoucnost a inovace v audio formátech, obchodní strategie na monetizaci audia a mnoho dalšího.

Zajímavosti a tipy z této konference přináší zástupci mediální skupiny Media Bohemia (Rádio Blaník, Hitrádia, Fajn rádio, Rock Rádio) prostřednictvím příspěvků na Twitteru. V letošním roce se za skupinu konference účastní Petr Uchytil (ředitel marketingu a produktu Media Bohemia), Daniel Rumpík (programový ředitel Rádia Blaník), Michal Merenda (programový ředitel Hitrádií) a Ondřej Cikán (programový ředitel Fajn rádia). 

Hlavní program zahájí v pondělí 16. května od 9:00 a můžete jeho průběh sledovat v twitterovém zpravodajství od Meda Bohemia níže.