Značka Canna Roomz otevírá prodejnu s showroomem

čtvrtek, 12. května 2022, 07:15 Aktuality, Retail MediaGuru

Canna Roomz je nový obchod se showroomem na Rašínově nábřeží v Praze, který nabízí české i zahraniční konopné produkty, vše rovněž online.

Canna Roomz je nový obchod se showroomem na Rašínově nábřeží 46 v Praze, zdroj: Canna Rooms

Canna Roomz je nový obchod se showroomem na Rašínově nábřeží 46 v Praze, zdroj: Canna Rooms

Canna Roomz je nový show room v rámci kamenné prodejny na Rašínově nábřeží v Praze, který nabízí české i zahraniční prémiové výrobky 100% legálních konopných produktů a veškerého potřebného příslušenství. Nově vzniklá značka, provozující i e-shop, reaguje na novelu zákona, která legalizuje vyšší obsah THC v konopných produktech, tedy do 1 %.

„Výzkum CBD je stále relativně čerstvý. Ti, kteří kanabidiol používají se většinově shodují na tom, že jim dovede ulevit od bolesti, pečovat o kožní neduhy, působit protizánětlivě, zlepšit kvalitu spánku, ale také třeba mírnit úzkosti. Protože se u něj doposud neobjevily žádné vážnější vedlejší účinky, je jeho užívání velmi bezpečné a určitě stojí za zkoušku, přepadnou-li vaší tělesnou schránku nějaké komplikace,“ uvádí Zdeněk Havrda, CEO Canna Roomz.

Pro zákazníky je zde připraven tým konzultantů, kteří poradí, jak konkrétně který problém řešit. Canna Roomz si dal za úkol pro zákazníky hledat a předvybírat to nejkvalitnější, co český i světový trh nabízí, tedy produkty s obsahem CBD, konopnou kosmetiku, doplňky stravy nebo třeba kuřácké potřeby.

-zue-