Agentura Stem/Mark spouští projekt Výzkum pro byznys

čtvrtek, 23. června 2022, 11:40 Aktuality, Výzkum MediaGuru

Agentura Stem/Mark ukazuje v novém projektu, jak výzkum pomáhá českým firmám a institucím v naplňování jejich obchodních cílů.

Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Výzkumná agentura Stem/Mark spustila projekt Výzkum pro byznys. Prostřednictvím videí, rozhovorů či infografik společnost ukazuje, jakým způsobem výzkum pomáhá českým firmám a institucím v naplňování jejich obchodních cílů. Jde například o práci s využitím dat v bankovnictví, výrobním sektoru, potravinářství, stavebnictví nebo neziskovém sektoru. Na novém webovém portálu pak lze prostřednictvím vybraných případových studií nahlédnout do zákulisí tvorby a vyhodnocování výzkumů.

„Výzkum pro byznys přináší inspiraci pro dosahování lepších obchodních výsledků, pro efektivnější tvorbu marketingových kampaní, možnost komplexnějšího porozumění cílové skupině, ale také něco málo ze zákulisí výzkumné práce,“ říká Klára Horzinková, zástupce ředitele Stem/Mark.

Projekt Výzkum pro byznys prezentuje vybrané případové studie s konkrétními doporučeními. Součástí procesu jsou i návrhy na implementaci jednotlivých kroků. Stem/Mark na příkladu vybraných klientů ukazuje, že výzkum, a z něj vzešlá data, jsou důležitou součástí strategického rozhodování firmy. Agentura ukazuje, jak se výsledky projektu promítly do podob prezentace firem, jejich konkrétního obchodního rozhodnutí nebo marketingové komunikace.

Na projektu Výzkum pro byznys se společností Stem/Mark spolupracoval tým z marketingové skupiny DFMG.

-mav-