Brandmark připravilo další kampaň pro Pragovka Art District

pondělí, 27. června 2022, 06:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hlavním cílem je představit nabídku industriálních prostor od kanceláří po gastro, které budou k pronájmu v rekonstruované budově E Factory.

Zdroj: Brandmark

Zdroj: Brandmark

Kreativní studio Brandmark připravilo další kampaň pro Pragovka Art District. Hlavním cílem je představit nabídku industriálních prostor od kanceláří po gastro, které budou k pronájmu v rekonstruované budově E Factory.

Projekt rozsáhlé kreativní čtvrti Pragovka Art District tak po loňské letní image kampani přichází s nabídkou nově rekonstruovaných prostor v největším a nejznámějším z objektů industriálního areálu: památkově chráněné historické budově ve tvaru písmene E – tzv. E Factory. Také současnou kampaň pro Pragovku připravilo studio Brandmark.

Budova E Factory na více než 27 tisících čtverečních metrů nabídne propojení industriální architektury s citivě modernizovaným prostorem pro kanceláře, sdílená pracovní místa, kulturní, vzdělávací a sportovní instituce, galerie, obchody, showroomy, kavárny restaurace i další projekty. Prostory je možné si pronajmout ve variantě shell & core nebo si nechat pomoct s fit-outem.

Kampaň pro Pragovku a její E Factory běží od začátku května a zahrnuje print, online bannery, komunikaci na sociálních sítích i PR komunikaci. Součástí práce Brandmarku byla i příprava samostatné podstránky webu věnované E Factory.

-mav-