Canal+ Sport odstartuje na Skylinku od 1. srpna

čtvrtek, 16. června 2022, 11:45 TV MediaGuru

Od 1. srpna začne vysílat sportovní kanál Canal+ Sport. Přinese zápasy nejvyšší anglické fotbalové ligy.

Zdroj: Canal+

Zdroj: Canal+

Od 1. srpna začne vysílat sportovní kanál Canal+ Sport. Nabídne všech 380 zápasů anglické nejvyšší soutěže Premier League v přímém přenosu. Nový kanál přináší společnost Canal+ Luxembourg, provozující televizní platformy Skylink a freeSAT

Kromě kompletní sady přímých přenosů s českým nebo slovenským komentářem, konferenčních přenosů souběžně hraných zápasů a tradičních zápasových studií nabídne také řadu doprovodných pořadů, pravidelnou týdenní talkshow s hodnocením odehraného kola nebo magazín věnovaný virtuální soutěži Fantasy Premier League.

Canal+ Sport bude od 1. srpna součástí nabídky programů platforem Skylink a freeSAT na satelitu Astra 23,5°E, při využití aplikace Skylink Live TV včetně přístupu ke všem současně hraným zápasům a konferenčnímu přenosu.

Dostupnost u dalších provozovatelů je zatím stále nejasná. „Naším cílem je představit prémiový, ale zároveň široce dostupný sportovní program, a proto jednáme se všemi velkými českými a slovenskými operátory. Pokud se nám v jednotlivých případech podaří domluvit na obchodních podmínkách, koncový zákazník bude moci anglickou Premier League sledovat v rámci své současné služby bez nutnosti cokoli měnit nebo dokupovat. Zároveň ovšem počítáme i s variantou přímé nabídky divákům, jejichž televizní služba náš program v nabídce mít nebude,“ sdělil Ladislav Řeháček, viceprezident společnosti Canal+ Luxembourg pro Českou republiku a Slovensko.

Program Canal+ Sport bude u Skylinku a freeSATu zařazen do nové nabídky Kombi+, jejíž měsíční cena bude od 1. srpna začínat na 349 Kč (pro internetovou televizi). Součástí stejného balíčku jsou i další sportovní programy, včetně Sport1 a Sport2. Samostatně bude možné program Canal+ Sport předplatit za 189 Kč měsíčně. Obě nabídky bude možné objednat v průběhu července v rámci předprodeje. Lze i soutěžit o 6měsíční předplatné zdarma na www.canalplussport.cz.

-mav-