ČEZ ESCO chce kampaní dodat kuráž k zeleným řešením

sobota, 18. června 2022, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové B2B kampani klade ČEZ ESCO důraz vedle racionálna i na emoce. Kromě zelených řešení chce své klientele dodat i kuráž.

Jeden z klíčových vizuálů kampaně ČEZ ESCO, zdroj: Skupina ČEZ

Jeden z klíčových vizuálů kampaně ČEZ ESCO, zdroj: Skupina ČEZ

Společnost ČEZ ESCO připravila novou kampaň zaměřující se na zelená řešení pro B2B klientelu. Vedle racionálna klade hodně důrazu i na emoci.

„Celá Evropa dnes hledá způsoby, jak posílit vlastní výrobu energií a snížit závislost na Rusku. Tento trend jednoznačně vidíme i u českých firem a obcí. S tím, jak se zvyšují ceny energií, roste raketově zájem o všechny produkty, které mohou pomoct zákazníkům ušetřit a přispět k energetické bezpečnosti. Důležité je také spuštění dotačních titulů, které rozvoj trhu s fotovoltaikami a dalšími úspornými produkty moderní energetiky umožňují. Prakticky na každém jednání se zákazníci o podobné služby zajímají. Bavíme se o tom s firmami, obcemi nebo institucemi, které mají nevyužité střechy nebo areály. Jde o velké řetězce a strategické podniky, veřejné budovy a úřady, ale i střední rodinné firmy,“ říká Kamil Čermák, předseda představenstva a generální ředitel ČEZ ESCO.

Zodpovědní manažeři technických a provozních oddělení často ale narážejí u svého vedení na neochotu se do změn pouštět. I proto se stala hlavním motivem kampaně kuráž. Přínos zelených řešení, které se podařilo prosadit, ukazuje na reálných příbězích klientů napříč celým spektrem cílové skupiny – od Národního divadla přes sladovny Soufflet až po Karlovarskou krajskou nemocnici.

Kampaň poběží v rámci digitálních médií, televizního sponzoringu, printových titulů a outdoorových formátů, přičemž nákup médií vždy probíhal s důrazem na cílení na B2B segment.

Pod kreativou je podepsána agentura McCann Prague. Produkci zajistila společnost Rocketman Pictures. Režie se ujalo Mods. Autorem fotografií je Pavel Hejný.

-stk-