ČT nasadí v létě české filmy, pohádky a seriály včetně Chalupářů

čtvrtek, 16. června 2022, 07:20 TV MediaGuru

Mix českých seriálů, filmů a pohádek doplněný o zahraniční produkci nabídne v letošním letním vysílání Česká televize na svém hlavním kanále.

Chalupáři, zdroj: Česká televize

Chalupáři, zdroj: Česká televize

Ani v letošním letním vysílání nebude v programu hlavního kanálu České televize chybět seriál Chalupáři. Ten je tradičním článkem prázdninového programu České televize a patří také k nejsledovanějším pořadům vysílaném v této části roku. Chalupáře zařadí ČT do pátečního večera, vysílat bude vždy dva díly po sobě. 

Vedle toho se ve vysílání objeví reprízy dalších českých seriálů. Konkrétně jde o Hříšní lidé Města pražského, který se dvěma díly obsadí středeční večery, na ně navážou Vraždy v kruhu, z novější seriálové produkce pokračují ze stávajícího schématu seriály Poldové a nemluvně (v létě vysílané ve čtvrtek, po jeho skončení se ve čtvrtek večer budou vysílat české filmy) a Případy 1. oddělení. Nadále jim patří pondělní večerní vysílací čas, přičemž první řada bude pokračovat řadou druhou.

Sobotní večerní vysílání je v létě na ČT1 vyhrazeno pohádkám a nedělní večerní schéma vyplňují české filmy (např. Vlastníci, Teroristka nebo komedie Jak vytrhnout velrybě stoličku, Jak dostat tatínka do polepšovny). Také úterní večerní čas bude nadále věnován českým filmům.

V pondělním druhém vysílacím okně se také objeví příběhy Vinnetoua a toto vysílací a i návazné okno je v některých dalších dnech ponecháno pro zahraniční detektivní seriály: Komisař Moulin, Schimanski či Hercule Poirot.

Náhled večerního vysílání ČT1, červenec 2022

  po út st čt so ne
20:00 Případy 1. oddělení /Případy 1. oddělení II. český film Hříšní lidé Města pražského (2x) Poldové a nemluvně / český film Chalupáři (2x) pohádka český film
21:30 Vinnetou Komisař Moulin Vraždy v kruhu český film Všechnopárty romantický film detektivní film
23:00 Detektiv Endeavour Morse II Schimanski Detektiv Endeavour Morse II Hercule Poirot komediální filmy Frank Riva Případy detektiva Murdocha XIV

 

-mav-