Dr. Martens postavil v Praze pop-up, nabídne boty i koncerty

pondělí, 6. června 2022, 10:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Po celý červen bude Dr. Martens v pop-upu před pražským Výstavištěm nejen prodávat boty, ale také pořádat koncerty.

Před pražským Výstavištěm vyrostl Dr. Martens pop-up, zdroj: Dr. Martens.

Před pražským Výstavištěm vyrostl Dr. Martens pop-up, zdroj: Dr. Martens.

Značka Dr. Martens letos poprvé představí v Praze svůj pop-up store, dvoupatrový kontejner, který je nejen prodejním, ale i společenským místem. Otevřen bude od 4. do 30. června. 

Po celý měsíc bude umístěn přímo před pražským Výstavištěm, kde kromě prodeje bot nabídne i pravidelné středeční koncerty začínajících či známějších kapel, zpěváků a zpěvaček. Zároveň zde bude k dispozici „shoe doctor“, jenž pomůže s opravou a čištěním bot“, umělci, kteří zájemcům vyzdobí boty autorskou ilustrací, a v neděli bude probíhat nedělní vinyl store v režii DJ Robota a jeho hosta. 

Z hudebníků budou v pop-upu vystupovat letošní reprezentanti v Eurovision Song Contest We Are Domi, Pam Rabbit, Dukla, Aiko, Marcell a mnoho dalších. Díky partnerství s Metronome Prague se na scéně objeví i umělci vystupující na festivalu – jací to budou, se fanoušci včas dozví prostřednictvím radia Express FM. Mezi umělci, kteří budou na přání upravovat boty, se představí například Jiří Procházka nebo Rokenroller. 

„Je to vůbec poprvé, co se nám podařilo Dr. Martens Pop-Up dostat do Prahy. Usilovali jsme o to několik let a jsme opravdu rádi, že se to povedlo. Sám se těším na všechny akce, které během měsíce nabídneme a doporučuji určitě koncerty, umělecké customizace nebo ,shoe doktora’,“ říká Martin Pavlíček, brand manager značky pro Českou republiku. 

-stk-