Hejda, Valoušek a Krupička povýšili v agentuře Raul

neděle, 12. června 2022, 08:25 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Agentura Raul povýšila Jana Hejdu, Richarda Valouška a Pavla Krupičku.

Jan Hejda, Richard Valoušek a Pavel Krupička byli v rámci agentury Raul povýšeni, zdroj: Raul.

Jan Hejda, Richard Valoušek a Pavel Krupička byli v rámci agentury Raul povýšeni, zdroj: Raul.

Agentura Raul oznámila sérii povýšení svých zaměstnanců, a to konkrétně Jana Hejdy, Richarda Valouška a Pavla Krupičky. 

Jan Hejda byl povýšen na pozici account director. V agentuře začínal od juniorních pozic a postupně se vypracoval do vedení projektu Běhej lesy. Právě na jeho rozvoji dlouhodobě pracuje. Projekt byl pod jeho vedením i v době covidových restrikcí úspěšný. Nyní Hejda rozvíjí nejen český projektový tým Běhej lesy, ale také ten slovenský. Dále má na starosti také novou sportovní platformu Raul+ a ekologickou iniciativu #bezdopadu.

Dosavadní šéf komunikace Richard Valoušek byl povýšen do nové pozice communications director. Valoušek v agentuře dlouhodobě vede PR tým, a to na všech projektech Raul, jako je Jizerská 50, Primátorky, Běhej lesy nebo SkiTour. V agenturním prostředí působí od roku 2012, kdy začínal v tehdejších Mather Sport na pozici Junior PR Manager, v Raulu působí od roku 2017. V době jeho působení agentura začala realizovat řadu dalších projektů, marketingově se stará o rodinný areál Lipno včetně Stezky korunami stromů a Skiareálu Lipno nebo pomáhá s charitativním projektem Proběhni.se. Kromě vedení týmu a komunikace jednotlivých projektů má na starosti také hledání PR řešení s jednotlivými partnery.

Pavel Krupička byl povýšen na pozici senior project manager. Zasloužil se o rychlý růst projektu Behaj lesmi, kam byl rozšířen stejnojmenný seriál z České republiky. První rok byla i přes pandemii uspořádána trojice závodů, v letošním roce jich je pět a do roku 2023 má agentura plány uspořádat závodů sedm. Krupička vede celý slovenský tým včtně lokálních pořadatelů, má na starosti jednání s hlavními i lokálními partnery a stará se o další rozšíření aktivit Raul na Slovensku.

-stk-