Huntsworth Communications se mění na Accordience

sobota, 11. června 2022, 08:05 Aktuality, PR MediaGuru

Komunikační skupina Huntsworth Communications, do níž patří například agentura Grayling, se mění na Accordience.

Zdroj: Accordience

Zdroj: Accordience

Mezinárodní skupina Huntsworth Communications, zaměřující se na public relations, public affairs a finanční a korporátní komunikaci, se mění na Accordience. Skupina a její klíčové agentury Grayling, Citigate Dewe Rogerson (CDR), Red a nedávno získaný Cirkle budou mít dohromady tržby přes 100 milionů dolarů, téměř 1000 zaměstnanců a působiště ve 30 světových zemích. 

„Vznik skupiny Accordience představuje zásadní milník v našem vývoji. Jsme připraveni pomáhat značkám a firmám oslovovat jejich cílové publikum a vytvářet příležitosti a pozitivní změny pro naše klienty a spolupracovníky. Dlouholetá expertíza v oboru společně s naším globálním přesahem z nás dělá jedinečné a mimořádně konkurenceschopné uskupení,” říká Sarah Scholefield, výkonná ředitelka Accordience, jež bude zároveň zastávat i svou stávající pozici globální CEO agentury Grayling. 

Dosavadní finanční ředitel skupiny Huntsworth a výkonný ředitel Neil Jones se stane předsedou skupiny a Mike Morgan, výkonný ředitel agentury Red, se stane jejím místopředsedou. 

-stk-