Marketing Creative Docku vede Magálová, PR Kolder

středa, 22. června 2022, 14:15 Aktuality, Marketing, PR, Lidé MediaGuru

Novou šéfkou marketingu v Creative Docku se stává Zuzana Magálová. Novým PR manažerem je Tomáš Kolder.

Zuzana Magálová a Tomáš Kolder, zdroj: Creative Dock

Zuzana Magálová a Tomáš Kolder, zdroj: Creative Dock

Na pozici Head of Marketing Studio společnosti Creative Dock nastoupila Zuzana Magálová. Novým PR manažerem se stal Tomáš Kolder, který se bude věnovat globální externí i interní komunikaci.

Zuzana Magálová se k Creative Docku připojila v letošním únoru. V nové pozici bude mít na starosti marketingové aktivity všech projektů a zároveň povede interní tým Studia 30 lidí pokrývající komplexní marketingové služby, mezi které patří obsahový marketing, design, komunikace, výkonnostní marketing a budování a komunikace značky. Studio pracuje pro interní i externí klienty, mezi které patří například Fairo, Mutumutu, Albi, Domy sobě nebo Nafirmy.cz. 

Předtím působila Zuzana Magálová přes dva roky ve společnosti Nestlé, kde měla na starost brandovou a komunikační strategii pro značku Garden Gourmet v Česku a regionu EMENA. Má více než deset let zkušeností v oblasti strategického marketingu. Dříve pracovala v nadnárodních firmách, jako jsou Pernord Ricard nebo T-Mobile. Získala magisterský titul na Komenského univerzitě v Bratislavě v oboru marketing a studovala i na švédské Högskolan Väst. 

Tomáš Kolder má více než osm let zkušeností v oblasti B2B i B2C komunikace. Do Creative Docku přichází z designérské a sklářské společnosti Lasvit, kde měl na starosti globální externí i interní komunikaci, vybrané sociální sítě, web content a řízení agenturních služeb. Před Lasvitem zastával pozici tiskového mluvčího ve společnosti Huawei. Také působil v interním komunikačním týmu poradenské společnosti Deloitte. Jeho předchozí zkušenosti zahrnují práci v PR agenturách FleishmanHillard a Ogilvy. Tomáš získal inženýrský titul v oboru Veřejná ekonomika a správa na Vysoké škole báňské – technické univerzitě Ostrava a magisterský titul v oboru Politologie na Karlově univerzitě. 

-stk-