O2 spouští bezpečnostní kampaň, cílí na firmy

čtvrtek, 30. června 2022, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

O2 v kampani ukáže, co firmám na internetu hrozí, a jak co nejlépe chránit své podnikání před útočníky.

Klíčový vizuál bezpečnostní kampaně O2, zdroj: O2

Klíčový vizuál bezpečnostní kampaně O2, zdroj: O2

O2 spouští bezpečnostní kampaň cílenou na firmy a organizace. Ukáže, co firmám na internetu hrozí, jaké dopady může na ně mít kybernetický útok a jak co nejlépe chránit své podnikání před útočníky.

„Náš tým zpracovává víc než 500 bezpečnostních alertů denně. To je 100% nárůst oproti loňskému roku. Firmy často přeceňují úroveň vlastního zabezpečení, a naopak hrubě podceňují dopady napadení. Chybí jim expertní podpora, jsou to pro ně jednoduše jen další starosti,“ říká Jiří Sedlák, ředitel bezpečnostního dohledového centra O2 SEC.

O2 tak chce prostřednictvím kampaně firmy vzdělávat a také jim ukázat, jak s  pomocí O2 produktů a služeb zajistit non-stop ochranu firmy. Mohou například využít služby O2 Security Expert Centra s  monitoringem 24 hodin 365 dní v roce. „Chráníme firmy a případné útoky eliminujeme dříve, než si vyberou svou daň v podobě zničení dat, provozu nebo pověsti,“ vysvětluje Radek Šichtanc, ředitel bezpečnosti O2. „Provozujeme navíc vlastní datovou infrastrukturu, takže umíme společnostem zajistit jak internetové připojení, tak i jeho špičkové zabezpečení,“ dodává. 

Kampaň poběží v druhé polovině tohoto roku v outdooru, tisku, na internetu a následně i v rámci interní komunikace. Součástí jsou také webové stránky s  detailními informacemi o kyberhrozbách a jejich možném řešení a rovněž odborný podcast O2 CyberCast na téma kybernetických hrozeb a ochrany firem.

Kreativa pochází z  dílny agentury Free Andy, jež navazuje na dlouhodobý koncept „Inteligentní sítě“. Ta je tentokrát vizualizována v  podobě kupole, znázorňující ochranný štít, který chrání firmy. Štít pak dokáže odrazit všechny hackerské útoky, zobrazené formou červeného paprsku.

-stk-