Philips se spojil s Loono v kampani #prsakoule

středa, 8. června 2022, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Philips se přidal k neziskové organizaci Loono a jejímu projektu #prsakoule.

Hlavní vizuál kampaně, zdroj: Philips

Hlavní vizuál kampaně, zdroj: Philips

Výrobce zdravotnických produktů a výrobků osobní péče Philips se přidal k neziskové organizaci Loono a jejímu projektu #prsakoule. Společně apelují na ženy i muže, aby nezapomínali na samovyšetření prsou a varlat, například během pravidelného odstraňování chloupků a chlupů. Kampaň sahejtesinane.cz k edukačnímu projektu #prsakoule cílí na ženy i muže a poběží v průběhu celého roku. Kromě sociálních sítí a influencerů má podporu také v digitalu, e-mailingu a PR.

V kampani se objevují produkty IPL epilátor Philips Lumea a přístroj Philips OneBlade, tedy výrobky, kterými si ženy i muži ošetřují stejné partie, jakým se věnuje i projekt #prsakoule. „Naše kampaň sahejtesinane.cz cílí na obě pohlaví, protože v tom jedou společně: podle statistik objeví přibližně třetinu nálezů partneři. Proto v rámci edukační kampaně oslovujeme ženy i muže a zároveň je podporujeme i v tom, aby si preventivní vyšetření prováděli vzájemně,“ vysvětluje Gabriela Bartošová, Consumer Marketing Manager ze společnosti Philips.

V rámci kampaně vznikly také webové stránky www.sahejtesinane.cz s instruktážními videy, která ukazují, jak si prsa a varlata vyšetřit doma. Obsah webu vytvořila agentura Follow Bubble ve spolupráci s lektory z organizace Loono. Do kampaně se postupně zapojuje i řada českých a slovenských influencerů (např. @matka_veronika, @naoleo, @sweetladylollipop) cílících nejen na mladou generaci, ale i na rodiče malých dětí. Kampaň poběží také na Facebooku a Instagramu jak samostatně, tak ve spojení s kampaněmi na Philips Lumea a Philips OneBlade. Součástí marketingového mixu je i e-mailingová podpora a PR. První vlna běží v květnu a červnu, druhá na podzim.

-mav-