Porsche redesignovalo pražský showroom, plánuje expanzi

pondělí, 13. června 2022, 13:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Porsche Centrum Praha se představuje v novém designu, jako jedno z prvních v Evropě.

Na Proseku v Praze otevřela značka Porsche svůj redesignovaný showroom, zdroj: Porsche Inter Auto CZ.

Na Proseku v Praze otevřela značka Porsche svůj redesignovaný showroom, zdroj: Porsche Inter Auto CZ.

Společnost Porsche Inter Auto CZ, výhradní importér vozů Porsche do České republiky, dokončila kompletní redesign svého Porsche Centra Praha. Nový showroom je druhé prodejní a servisní místo značky vytvořené dle konceptu „Destination Porsche“ ve střední a východní Evropě.

„My v Porsche preferujeme velmi osobní přístup k našim zákazníkům. Nově navržené Porsche Centrum Praha jde ruku v ruce s tímto kontextem a vytváří užší vztah mezi námi a klienty. Nový showroom se zde transformoval z produktově orientované lokality na zákazníka, který je v centru dění. Komunikace, digitalizace a inspirace jdou ruku v ruce s vřelejším vztahem k zákazníkům – lidem, kteří jsou pro nás klíčoví,“ přibližuje koncept ředitel Prosche Centrum Praha Michal Kubišta. 

Redesignované Porsche Centrum Praha se nachází v Liberecké ulici na Praze 8 – Proseku. V plánu jsou v rámci růstové strategie firmy také další pobočky: ještě jeden vznikne v Praze, dokončuje se pobočka v Brně a Porsche Centrum bude i v Ostravě a Plzni. 

Do rekonstrukce centra, jež trvala necelý rok, investovala firma dva miliony euro. Budovy Porsche Centra sestávající se ze servisu, kanceláří a showroomu čítají 1936 m2, přičemž samotná prodejní plocha zabírá 1009 m2 a je rozdělena do sedmi modulů: Highlights, Porscheplatz, E-Performance, Approved, Tequipment, Fitting Lounge. Velký prostor zde dostala digitalizace v podobě 25 touchpointů v prostoru showroomu a elektromobilita, kterou reprezentují dva DC hyperchargery a deset AC nabíječek.

-stk-