Škoda Auto si na PR vybrala FleishmanHillard

úterý, 14. června 2022, 07:15 Aktuality, PR MediaGuru

V PR tendru českého zastoupení Škoda Auto zvítězila agentura FleischmanHillard.

Zdroj: Škoda Auto

Zdroj: Škoda Auto

Novým dodavatelem PR služeb pro české zastoupení automobilky Škoda Auto se stala agentura FleishmanHillard. Interní PR tým zapojí agenturu především do vytváření nových komunikačních konceptů a rozšíří díky ní své kapacity o dodatečný externí subjekt.

V uzavřeném výběrovém řízení pozvala Škoda Auto celkem devět agentur na základě kvalifikovaného předvýběru. Do finálové pětky se kromě vítězné agentury FleishmannHillard dostaly agentury Bison & Rose, Havas PR, Konektor PR a Ogilvy Public Relations. Služby bude za vítěznou agenturu zajišťovat tým account directora Marcela Bodnára.

„Naším cílem bylo dlouhodobě posílit vlastní tým o dodatečné externí kapacity a zároveň získat partnera, který bude přinášet nové podněty a inovace zvnějšku. Agentura FleishmannHillard nás zaujala senioritou týmu, rozhledem v tématu elektromobility a nejpřesnějším vystihnutím našich požadavků,“ zhodnotil výběrové řízení Pavel Jína, tiskový mluvčí společnosti.

Na přípravě výběrového řízení spolupracovala Škoda Auto s Asociací public relations (APRA), jež automobilce pomohla při nastavování procesu výběru dodavatele a vytváření zadání pro uchazeče.

-stk-