Výrobce hraček Schleich otevřel v Praze kancelář, posílí marketing

pondělí, 13. června 2022, 11:45 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Německá společnost vyrábějící hračky Schleich otevřela v letošním květnu svoji první pražskou kancelář, ze které chce řídit další expanzi firmy v regionu.

Zdroj: Schleich

Zdroj: Schleich

Německá společnost vyrábějící hračky Schleich otevřela v letošním květnu svoji první pražskou kancelář, ze které chce řídit další expanzi firmy v regionu. Začíná také řídit trh napřímo, bez distributora. Hodlá rovněž posílit své marketingové aktivity s cílem podpořit povědomí o značce u zákazníků, a to jak dětí, tak rodičů.

Brzy má tak zahájit přímé partnerství s retailovými hráči na trhu, jako jsou All Toys (provozuje hračkářství Bambule), Alza a Mall. „V současné době je povědomí o naší značce ve výši 44 %,"uvedl Vadim Gorovoy, obchodní ředitel pro střední a východní Evropu firmy Schleich.

Společnost očekává, že pražský tým bude dále růst. V druhé polovině roku 2022 je v plánu relaunch značky s cílem podpořit dlouhodobý a zároveň udržitelný růst, jak na mezinárodních trzích, tak na klíčovém německém trhu. V hledáčku společnosti je také vývoj nových řešení v oblasti udržitelnosti. Všechny zmíněné změny v příslušných oblastech by měly začít postupně v roce 2022.

-mav-