Best Communications se stává součástí sítě SEC Newgate

pondělí, 18. července 2022, 15:05 Aktuality, PR MediaGuru

Agentura Best Communications se stala součástí sítě SEC Newgate ve střední a východní Evropě.

Zofia Bugajna-Kasdepke, Founding Partner SEC Newgate CEE, a Euan Edworthy, CEO Best Communications, zdroj: Best Communications.

Zofia Bugajna-Kasdepke, Founding Partner SEC Newgate CEE, a Euan Edworthy, CEO Best Communications, zdroj: Best Communications.

Po 18 měsících neformální spolupráce na projektové bázi uzavřelo vedení SEC Newgate CEE a Best Communications dohodu o partnerství. Best Communications se na jejím základě stává exkluzivním partnerem sítě SEC Newgate pro český a slovenský trh. 

Vzájemná spolupráce má v současné době podobu zajištění servisu pro trojici mezinárodních klientů, a to v segmentech profesionálního příslušenství a nářadí, stavebnictví a bydlení či komerčních nemovitostí.

Nově uzavřené partnerství se bude vztahovat na spolupráci při poskytování služeb mezinárodním klientům působícím v Polsku, České republice a na Slovensku, dále na sdílení regionálních výzkumných zpráv a tržních analýz z hlediska ekonomických, politických a kulturních aspektů a také na sdílení know-how, včetně poznatků ze studie SEC Newgate Monitor. Obě dvě společnosti budou spolupracovat na rozvojových aktivitách na lokálních trzích. Dohoda však nemá vliv na majetkovou strukturu ani jedné z partnerských stran.  

„Česko-anglickou“ komunikační agenturu Best Communications založil v roce 1995 skotský podnikatel Euan Edworthy. K jejím  klientům se řadí například Bell, Emirates, Kiwi.com, Marriott, Německý vinařský institut DWI, Prologis či Rheinmetall.

SEC Newgate CEE je public affairs, public relations a kreativní agentura založená v prosinci 2020. S více než třiceti zaměstnanci a rychle rostoucím obratem se řadí mezi 10 největších polských PR firem a patří k předním regionálním hráčům. Centrálou pro oblast střední a východní Evropy je kancelář SEC Newgate ve Varšavě. Hlavním akcionářem společnosti je skupina SEC Newgate, jejíž síť sestává ze 43 poboček na šesti kontinentech.

-stk-