Cartoon Network chce kampaní dětem posílit sebevědomí

neděle, 17. července 2022, 08:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Cartoon Network spouští letní evropskou kampaň, jejímž cílem je posílit dětem sebevědomí a povzbudit jejich autentičnost.

Zdroj: Repro YT Cartoon Network Česká republika

Zdroj: Repro YT Cartoon Network Česká republika

Cartoon Network během léta zahájí v celém evropském regionu novou kampaň pod názvem „Přetvoř svůj svět“. Jejím cílem je nejen oslavit jedinečnost každého dítěte, ale i posílit jejich sebevědomí a umocnit radost z toho, kým skutečně jsou. 

„Naši fanoušci nás inspirují každý den, a proto jsme se v Cartoon Network rozhodli je povzbudit a oslavit jejich jedinečnost a to, že mohou být vždy sami sebou bez ohledu na to, co dělají, kde to dělají nebo jak to dělají. Kampaň Přetvoř svůj svět vznikla s cílem zachovat v dětech jejich autentičnost a ujistit je, že na každém z nich záleží. Odvážný, vtipný a inkluzivní styl Cartoon Network se odráží také na této platformě, která představí neuvěřitelné schopnosti dnešních dětí,“ říká Monika Oomen, viceprezidentka pro Brand Communications a Franchise Management v rámci regionu EMEA. 

Kampaň, jež poběží na několika kanálech, představí děti, které ve svém každodenním životě dělají úžasné věci – jezdí na kolečkových bruslích, věnují se karate či breakdance nebo balancují s fotbalovým míčem během čištění zubů. Kampaní provázejí postavičky z příběhů Cartoon Network, například z Gumballa a Darwina, Mezi námi medvědy nebo na seriálu Mladí Titáni, do toho!

-stk-