Deloitte nechá uchazeče sestavit si práci snů

úterý, 19. července 2022, 12:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Deloitte v nové kampani nabízí dvěma uchazečům práci snů, kterou si poskládají podle svých představ.

Zdroj: Deloitte

Zdroj: Deloitte

Společnost Deloitte spouští novou náborovou kampaň, v níž dvěma uchazečům nabízí místo snů, na kterém si práci s nadstandardními benefity poskládají přesně podle svých představ. Dvouměsíční HR kampaň připravila ve spolupráci s agenturou DFMG.

HR kampaň je pojata jako dialog, ve kterém se ptá na představy mladých lidí o jejich dreamjobu a nabízí inspiraci těm, kteří o podobné věci dosud nepřemýšleli. Značka cílí na čerstvé absolventy a mladé talenty nejen z ekonomicky zaměřených vysokých škol, ale také z technických oborů, oblasti IT nebo právnických fakult.

„V mnoha oblastech jsme na trhu trendsetter a dali jsme si ambici pokusit se o to i v oblasti náboru. Nechceme tedy jen nabízet volné pozice a říkat, kdo co má dělat. Chceme s mladší generací mluvit, učit se od ní, a na základě toho přistupovat ke konkrétním změnám. Věříme, že to obohatí jak mladé talenty, tak i nás,” říká Jiří Vávra, šéf inovační platformy Deloitte Next.

„Náborové kampaně jsou i v dnešní době stále plné klišé a prázdných slibů prokládaných fotkami z fotobanky. Současní absolventi jsou sebevědomí a přichází na pohovory jako rovnocenní partneři. Zásadně se proto změnil význam slova uchazeč. Ten se dnes neuchází o práci, ale naopak vyspělá firma se uchází o partnerství s ním. Je tedy nutné nemít náborovou kampaň, ale vést náborový dialog,” doplňuje Tomáš Jindříšek z DFMG.

Na webu jsmedeloitte.cz tak firma nabízí na půl roku dvě místa, na kterých si výherci sestaví pracovní náplň přesně podle svých představ. K tomu dostanou šanci působit na pobočce v zahraničí, VIP mentoring od specialistů z firmy, vlastní služební auto nebo mobil a MacBook. Podobné benefity navíc nemíří jen na nové uchazeče, ale mají je možnost získat i lidé uvnitř firmy.

Na vizuálech nebo ve videu se Deloitte studentů a čerstvých absolventů ptá, zda je láká cestování, práce pro několik top značek najednou nebo třeba střídání různých prací a objevování toho, co je baví. „Univerzální odpověď na to, jak vypadá dreamjob, neexistuje. Proto jsme chtěli v první fázi nechat mluvit samotnou cílovou skupinu a ukázat možnosti toho, jak mladí lidé o své práci snů přemýšlejí z hlediska jejího smyslu i materiálního zabezpečení. Další fáze kampaně pak nabízejí odpověď, tedy možnost sestavit si svůj dreamjob v Deloitte,“ vysvětluje Vojtěch Raiman, kreativní ředitel DFMG.

Kampaň potrvá do 22. srpna. A ani uchazeči, kteří se přihlásí do soutěže a nevyhrají, ale nepřijdou zkrátka. Deloitte chystá vytvoření speciálního týmu, který bude mít za úkol firmu inovovat zevnitř, a s účastí na tomto projektu se chystá oslovit právě účastníky soutěže.

-stk-