E.ON odstartoval letní roadshow, výtěžek jde na Dětské vesničky

pátek, 8. července 2022, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Roadshow E.ONu „S dobrou energií jako v bavlnce” navštíví během července a srpna více než desítku míst po celé republice.

Zdroj: E.ON

Zdroj: E.ON

Na konci června odstartovala v Brně přímo v areálu SOS dětských vesniček roadshow společnosti E.ON s názvem „S dobrou energií jako v bavlnce“, která pokračuje po celé léto na řadě míst Čech i Moravy. Akce nabídne návštěvníkům zdarma zábavu pro celou rodinu v podobě únikové hry, relax zóny či občerstvení. E.ON celý výtěžek z akce zdvojnásobí a pošle jej na pomoc SOS dětským vesničkám. Navštívit atrakce budou moci lidé nejdříve v Českých Budějovicích, na Vranovské pláži nebo třeba v Otrokovicích.

„V E.ONu pečujeme nejen o naše zákazníky, ale snažíme se pomoci i těm, kteří to nejvíce potřebují, protože chceme, aby naše energie pomáhala,“ říká Jan Zápotočný, místopředseda představenstva E.ON Energie.

Roadshow E.ONu „S dobrou energií jako v bavlnce” navštíví během července a srpna více než desítku míst po celé republice. 

Společnost E.ON pomáhá SOS dětským vesničkám dlouhodobě. Vedle finanční podpory jim kupříkladu v minulých letech darovala a nainstalovala fotovoltaické elektrárny na budovy v jejich areálech a přidala i další energeticky úsporná řešení. Například chytré úsporné osvětlení nebo rekuperace.

Nejbližším termínem, kdy má veřejnost možnost vyzkoušet lákadla roadshow „S dobrou energií jako v bavlnce", je sobota 9. července na koupališti Borek u Českých Budějovic. Harmonogram a informace o spolupráci s dětskými SOS vesničkami najdou lidé na webu www.eon.cz/pomahame.

-mav-