Herbadent se spojuje s Benu, nabízí „zelenou řadu“

úterý, 26. července 2022, 14:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Herbadent ve spolupráci s lékárnami Benu odstartovala promo akci na „zelenou řadu“.

Na podporu promo akce využívá Herbadent komunikace na bezpečnostních bránách, zdroj: Herbai.

Na podporu promo akce využívá Herbadent komunikace na bezpečnostních bránách, zdroj: Herbai.

Společnost Herbai, vyrábějící výrobky značky Herbadent, a Benu lékárna připravily na prázdniny prodejní akci na výrobky z řady Herbadent Original. Zákazníci tak mohou na prodejnách zakoupit výrobky „zelené řady“ za akční ceny. Na promo akce byly využity bezpečnostní brány u vstupu, které jsou tak po celé prázdniny v barvách Herbadent.

„V létě, v době dovolených a prázdnin, trávíme většinu dní venku, častěji cestujeme, a tak se podle toho také vybavujeme na výlety. Právě výrobky Herbadent Original jsou ,parťáky', jak si léto ještě více užít v době, kdy často čelíme drobným zraněním, škrábancům, opruzeninám, otravnému hmyzu i dalším nástrahám přírody. Proto ve spolupráci s Benu lékárnou chceme umožnit zákazníkům doplnit si svou domácí lékárnu za zajímavé ceny,“ uvádí letní kampaň Igor Diviš, obchodní ředitel společnosti Herbai.

Na vizuálu kampaně u bezpečnostních bran jsou k vidění, společně s výrobky Herbadent Original, také fotografie zákaznic Herbadent, které se v minulosti zapojili do kampaně Prevence přírodou. 

-stk-