HoloMotion zdvojnásobuje obrat, rozšiřuje síť

čtvrtek, 28. července 2022, 15:45 Aktuality, Outdoor, Reklama MediaGuru

Provozovatel holografické reklamy, společnost HoloMotion, rozšiřuje své portfolio i inzertní síť reklamních hologramů.

Ukázka kampaně značky RedBull na HLV, zdroj: HoloMotion

Ukázka kampaně značky RedBull na HLV, zdroj: HoloMotion

Společnost HoloMotion, český výrobce a provozovatel holografické reklamy, rozšiřuje své portfolio. Aktuální počet holografických reklamních ploch navýšila na 28. 

HoloMotion provozuje „holopanely“ neboli HLV (Holographic Light Vitrine) v pražských obchodních centrech, v showroomech Alzy v Česku i na Slovensku a nově také v Brně, Ostravě, Liberci, Olomouci, Českých Budějovicích a Hradci Králové. Na podzim se objeví mimo jiné v pražském Mánesu či na konferencích a eventech po celé Evropě.

„Cílem je každý rok zdvojnásobit obrat, což se nám zatím daří. Aktuálně rozšiřujeme tým a také vyvíjíme nový menší model pro retail. Ve vývoji je ale i potenciální ,svatý grál’ holografie, tedy plně ovládatelný interaktivní holopanel, který známe z hollywoodských sci-fi filmů,” podotýká CEO společnosti Dominik Peršl. Hlavní potenciál vidí v expanzi technologie do Evropy a na Blízký Východ.

Aktuální výkonnost inzertní sítě je podle společnosti více než 300 000 impresí denně. HoloMotion také nabízí své hologramy ke krátkodobému i dlouhodobému zapůjčení to včetně logistiky a on-site montáže.

„Hologramy dokážou i po dvou letech fungování vzbudit wow efekt a umožňují inzerovat způsobem, který na jiných platformách není možný,” popisuje Jakub Hussar, kreativní ředitel HoloMotion. S holografickou reklamou již mají zkušenost značky jako Red Bull, Lego, AirBank, McDonald’s, ČEZ, KFC, Land Rover, Lenovo, Dm drogerie markt, Česká spořitelna, Vodafone či Microsoft.

-stk-