Lučina v nové kampani představuje salátovou řadu

sobota, 16. července 2022, 08:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Lučina podporuje kampaní salátovou řadu inspirovanou středomořskými vlivy.

Klíčový vizuál ke kampani Lučiny na salátovou řadu sýrů, zdroj: Savencia F&D

Klíčový vizuál ke kampani Lučiny na salátovou řadu sýrů, zdroj: Savencia F&D

Značka Lučina představuje novou kampaní svou salátovou řadu sýrů inspirovanou středomořskými vlivy. Objeví se v ní i dvě produktové novinky. Cílem je podpořit zákazníky ve volbě lokálních produktů i pro původem zahraniční recepty, s důrazem na jednoduché, přírodní složení produktů. 

Lučina v kampani představí celkem tři produkty, inspirované italskou, řeckou a španělskou kuchyní. Vedle Lučiny Salátové v balkánském stylu značka uvede dvě novinky, jimiž jsou Lučina Mozzarella a Lučina Trio Light, inspirovaná španělským sýrem burgos.

Spotřebitelé se čím dál více zajímají o vaření a rádi se nechávají inspirovat trendy ze zahraničí, zároveň jim ale velmi záleží na původu a složení produktů, s kterými pracují. Chceme jim tímto dokázat, že skvělý caprese salát vytvoří i s lokální značkou, kterou důvěrně znají,“ popisuje brand manažerka značky Anna Honsová. Se salátovou řadou značka také buduje nové příležitosti konzumace.

Kampaň navazuje na loňskou brandovou kampaň Lučiny „Dobré věci nejsou složité“ a opět vyzdvihuje jednoduché a přírodní složení produktů, tentokrát v kontextu přípravy tradičních středomořských salátů. „Ideální spojení zahraniční inspirace a lokálního produktu přirovnáváme k čisté a poetické lásce mezi tím nejlepším z Itálie, Španělska, Řecka a Česka,“ komentuje myšlenku kampaně Aneta Záhoříková z agentury VCCP, jež je pod kampaní podepsána. 

Kampaň běží od poloviny června online, v červenci se objeví také v televizním sponzoringu a printu. Doplní ji i spolupráce s influencery, kteří budou s produktovou řadou vytvářet vlastní letní recepty. 

-stk-