Na český trh vstupuje značka smartphonů Nothing

pátek, 15. července 2022, 15:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Novou značku chytrých telefonů Nothing bude nabízet na českém trhu operátor O2.

Chytrý telefon Nothing, zdroj: Nothing / O2

Chytrý telefon Nothing, zdroj: Nothing / O2

Na český trh s  mobilními telefony vstupuje nová značka Nothing. Jako jediný operátor v  České republice ji začne prodávat 21. července společnost O2. Už nyní je možné si telefon předobjednat či pořídit na splátky bez navýšení. 

Původem britskou značku Nothing založil Carl Pei, jenž je již podepsán pod mobilem OnePlus. Mobilní telefon Nothing se vyznačuje průhlednými zády, světelnými designovými pásky i kvalitní přední kamerou.  „Telefon může svým futuristickým vzhledem oslovit především mladší uživatele, kteří jsou otevřenější novinkám,“ říká Václav  Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení, s tím, že cenově se řadí Nothing do střední třídy.

Vedle netradičního názvu a vzhledu produktů značka klade důraz i na udržitelnost tím, že se snaží minimalizovat svou uhlíkovou stopu. „Toto zařízení je totiž z 50 % vyrobeno z odbouratelného bioplastu a hliníkový rámeček je plně recyklovatelný, což ukazuje cestu, kterou se v budoucnu bude vydávat stále více dodavatelů a my se těšíme, že podobných zařízení bude i v naší nabídce přibývat,“ doplňuje ESG manažer společnosti O2 Milan Ruttner.

Nothing Phone (1) je dostupný v bílé a černé barvě. K tomu je možné pořídit průhledná a lehká bezdrátová sluchátka Nothing Ear (1). 

-stk-