Puma se spojuje s projektem FitFab Strong a Sportisimem

neděle, 24. července 2022, 08:00 Aktuality, Reklama, Marketing MediaGuru

Puma chce ve spojení s projektem FitFab Strong a řetězcem Sportisimo motivovat ke zdravému životnímu stylu.

Zdroj: Puma

Zdroj: Puma

Globální sportovní značka Puma se spojila s českým fitness projektem FitFab Strong a s řetězcem sportovního vybavení Sportisimo. Jejich záměrem je společnými silami motivovat k aktivnímu a zdravému životní stylu celou republiku a nabízet potřebnou edukaci. Komunikace bude probíhat zejména v rámci online kanálů a sociálních sítí. 

Značka Puma se snaží dlouhodobě podporovat lokální tvůrce na poli umění, módy a zejména sportu a zdravého životního stylu. I z tohoto důvodu se v současnosti soustředí zejména na spolupráce s různými fitness projekty, které se snaží edukovat a inspirovat ke zdravému pohybu i životnímu stylu. „Právě zdravý životní styl je klíčové téma, a to nejen pro sportovce, proto této oblasti v Pumě věnujeme náležitou pozornost. Propojení s komunitou FitFab Strong, která sdílí stejné hodnoty, pro nás bylo tedy naprosto přirozené,“ říká Lucie Hložánková, Communication Marketing Manager, Puma Czech Republic. Puma se tak stává partnerskou značkou projektu FitFab Strong. 

Za projektem FitFab Strong stojí trenérka Andrea Voříšková (Pavelcová), která se dlouhodobě snaží změnit přístup široké veřejnosti ke zdravému životnímu stylu. Nabízí sedm čtyřtýdenních online fitness programů, jeden dětský a doplňkový program, které je možné si zacvičit odkudkoli, kdykoli a zcela zdarma. Hlavním cílem projektu je zprostředkování pohybu každému nehledě na životní situaci. „Ne každý si může dovolit navštěvovat na pravidelné bázi fitness centra či jiná zařízení. Myslíme si, že pohyb by měl být dostupný každému, a proto jsou všechny naše programy dostupné zcela zdarma na YouTube. Chceme celou tuto zemi naučit, že cvičení nemusí být nudné úmorné trápení. Cvičení je především zábava. Proto jsou naše lekce nejen o lektorovi, ale o celé skupině lidí a doprovázené živou hudbou,“ popisuje Andrea Voříšková.

U příležitosti kampaně vznikly fotografie trenérek FitFab Strong, které oblékly aktuální tréninkovou kolekci Puma. Ta je již nyní dostupná ve Sportisimu. Na e-shopu a ve vybraných prodejnách řetězce také odstartovala kampaň, jež poběží dále také na sociálních sítích.

-stk-