Voyo na Slovensku předstihlo podle průzkumu ve znalosti Netflix

pondělí, 11. července 2022, 17:00 Aktuality, Slovensko MediaGuru

Spontánní znalost je u Voya na Slovensku podle dat z průzkumu o tři procentní body vyšší (55 %) než u Netflixu (52 %). Třetí ve spontánní znalosti je HBO (31 %).

Znalost streamovacích služeb na Slovensku, zdroj: 2muse, Markíza

Znalost streamovacích služeb na Slovensku, zdroj: 2muse, Markíza


Streamovací služba Voyo, kterou na Slovensku provozuje skupina Markíza, si polepšila jak v rámci spontánní znalosti značky, tak v dalších imageových parametrech. Vyplývá to z výsledků online kvantitativního průzkumu, který pro skupinu Markíza uskutečnila společnost 2muse, největší nezávislá průzkumná agentura na Slovensku.

V květnu 2022 dosáhlo Voyo dosud vůbec nejvyšší spontánní znalosti značky. Na otázku „Když se řekne placený online videoportál, která značka vám vyřídí jako první?“ odpovědělo až 36 % respondentů, že právě Voyo. Ve srovnání s březnem 2022 jde o nárůst o 10 procentních bodů. 

Spontánní znalost je u Voya na Slovensku podle dat z průzkumu o tři procentní body vyšší (55 %) než u Netflixu (52 %). Třetí ve spontánní znalosti je HBO (31 %). Také první uvedená a podpořená znalost vychází u Voya podle průzkumu o něco výše než u Netflixu.

-mav-