Voyo zahajuje formát denní reality show Praha – den & noc

pondělí, 4. července 2022, 09:30 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Postavy v nové denní reality show ztvárňují neherci. Nabídnou ho Voyo a o týden později stanice Nova Fun.

Praha – den & noc, zdroj: TV Nova

Praha – den & noc, zdroj: TV Nova

Od pondělí 4. července startuje na Voyo a o týden později na Nova Fun nová hraná reality show Praha – den & noc. Nabídne osudy mladých lidí, kteří spolu bydlí v bytě u Václavského náměstí a kteří si přišli do Prahy splnit své sny. 

Základem denního formátu je propojení dvou televizních žánrů. Postavy v show ztvárňují neherci, kteří dostanou před natáčením jen velmi hrubý, bodový scénář, jenž nastiňuje pouze základní dějové linky a situace. Dialogy a vzájemná interakce jsou už pouze na samotných aktérech. Do svých postav tak jejich představitelé musí vložit kus sebe sama. Show se odehrává na reálných místech v Praze.

„Praha – den & noc je svěží formát, který diváka chytne a nepustí. Je to jednoduše ten typ show, kde prostě chcete vědět, jak to dopadne. Kdo se s kým nakonec sejde, rozejde, jestli se v dalším díle fakt pohádají anebo jestli tu ostudu, co udělali v noci na párty, někdo vážně viděl. Reálné prostředí ulic a autentické reakce hlavních představitelů stírají linku mezi skutečností a fikcí a strhly zatím každého, kdo měl příběh možnost zhlédnout,“ dodává producentka TV Nova Eva Krutáková.

Praha – den & noc bude na Voyo ke zhlédnutí každý všední den od 4. července. Nova Fun pořad zařadí od 11. července vždy od pondělí do pátku ve 21:40.

-mav-