Značka FeelEco rozšiřuje distribuci o prodejny a e-shop Datart

pátek, 29. července 2022, 12:45 Aktuality, Retail MediaGuru

Česká značka FeelEco, která nabízí přírodní produkty pro péči o zdraví, rodinu a domácnost, rozšiřuje distribuční síť o Datart.

Produkty FeelEco v nabídce Datartu, zdroj: FeelEco

Produkty FeelEco v nabídce Datartu, zdroj: FeelEco

Česká značka FeelEco, která nabízí přírodní produkty pro péči o zdraví, rodinu a domácnost, rozšiřuje distribuční síť a nově je k dostání také v prodejnách a na e-shopu Datart, a to v České republice i na Slovensku. Cílem je další rozšíření služeb pro zákazníky a zvýšení dostupnosti nákupu.

Přírodní drogerie a kosmetika FeelEco doposud byla k dostání vedle vlastního e-shopu značky a podnikové prodejny v Břeclavi v sítích dm, Rossmann a Sklizeno, dílčích prodejnách zaměřených především na zdravou výživu a také na e-shopech Rohlik.cz, Kosik.cz, drmax.cz, Pilulka.cz a Lékárna.cz. Nyní značka rozšiřuje prodejní síť také o e-shop a prodejny Datart, kterých je aktuálně v České republice a na Slovensku 113. FeelEco v prodejnách Datart nabídne především prostředky na praní, mytí nádobí a čističe.

„Cílem naší spolupráce s Datart je být zákazníkům opět o kousek blíž, a ještě více jim ulehčit samotný nákup,“ sdělil Ivan Baťka, zakladatel a majitel značky FeelEco „Spolupráce se značkou FeelEco zapadá do strategie značky Datart, protože naším cílem je nabízet kvalitní produkty s přidanou hodnotou pro zákazníka," dodal Jan Paták, vedoucí obchodního oddělení pro kategorii doplňkového sortimentu Datart.

-mav-