Zonky ukáže v kampani, na co si lidé půjčují v létě

čtvrtek, 14. července 2022, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Zonky spouští kampaň se sérií nových televizních spotů. Ukáže, na co si lidé půjčují v létě.

Zdroj: Repro YT Zonky

Zdroj: Repro YT Zonky

P2P platforma Zonky přes léto rozšíří svou současnou kampaň sérií nových televizních spotů. Představí v nich časté účely, pro které si Češi plánují během letních měsíců požádat o půjčku.

Zonky se při tvorbě nové kampaně inspirovalo výsledky květnového průzkumu agentury Ipsos, podle nichž Češi během letních měsíců plánují kromě dovolené vynaložit větší výdaje (více než 10 tisíc korun) především na nové vybavení svých domácností a jejich rekonstrukce, ale také na pořízení nového zahradního vybavení. Část dotázaných bude své plány financovat právě s pomocí půjčky.

Tři nové reklamní spoty proto přesouvají děj do venkovního, byť ateliérového prostředí. Jejich tváří je opět herec Petr Buchta, který tentokrát radí svému sousedovi, jak si stejně jako on sám může díky půjčce od Zonky usnadnit domácí práce i nákup vybavení. Spoty budou nasazovány postupně během léta. 

Na přípravě televizní kampaně se vedle interního komunikačního týmu Zonky podílela kreativní a produkční agentura Sunny Jim & friends. Režie se opět ujal Jarek Plouhar.

-stk-