Astratex podporuje kampaní svou privátní značku

čtvrtek, 25. srpna 2022, 17:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

E-shop se spodním prádlem Astratex spustil kampaň na podporu své privátní značky.

Tváří kampaně se staly Iva Kubelková (vpravo) a Taťána Kuchařová (uprostřed), zdroj: Astratex.

Tváří kampaně se staly Iva Kubelková (vpravo) a Taťána Kuchařová (uprostřed), zdroj: Astratex.

Online obchod se spodním prádlem Astratex rozjel v srpnu na internetu a sociálních sítích reklamní kampaň na podporu své privátní značky. Ta nyní představuje zhruba 20 procent z miliardového obratu společnosti.

Firma chce podíl značky Astratex dále navyšovat výrazným rozšířením sortimentu. Nabídne pod ní nové levnější zboží, ale i multipacky nebo sportovní a prémiové produkty. Zaměřit se chce na mladší cílovou skupinu. 

„Privátní značka je záruka kvality, za tuto značku ručíme, protože díky zkušenostem víme, že bude pasovat největšímu počtu zákaznic. Tváře kampaně jsou Iva Kubelková a Taťána Kuchařová. Zapojujeme ale i ženy, které nemají očekávané postavy modelek,“ uvedl marketingový ředitel Astratex Karol Guláš.

Paralelně k této kampani běží ještě kampaň s Taťánou Kuchařovou zaměřená na zvýšení povědomí o značce pro mladší cílovou skupinu.

Privátní značku používá Astratex již několik let. Její podíl na celkovém obratu se postupně zvyšoval ze čtyř procent až na stávající pětinu. Zároveň se za tři roky zvýšila ziskovost prodeje na desetinásobek. Letošní rok podle Guláše ukazuje, že e-shop je rezistentní vůči kolísání trhu a jeho obrat i přes složitou ekonomickou situaci roste.

-stk-