Bageterie Boulevard se s Mikyskou trefuje do McDonald's

pátek, 19. srpna 2022, 19:15 Reklama MediaGuru

Bageterie Boulevard uvádí novou komunikaci s tváří influencera Martina Mikysky, který se ve svém video stuntu přejmenoval na Martina Morejta.

Z kampaně Bageterie Boulevard, zdroj: Bageterie Boulevard

Z kampaně Bageterie Boulevard, zdroj: Bageterie Boulevard

Česká značka Bageterie Boulevard uvádí novou komunikaci s tváří influencera Martina Mikysky, který se ve svém video stuntu přejmenoval na Martina Morejta. Naráží tím na spolupráci konkurenčního řetězce McDonald's s Přemkem Forejtem.

Hlavním výstupem influencerské kampaně z dílny agentury engineroom je video o délce 1:14, v němž Mikyskovo alter ego Martin Morejt paroduje roli kontrolora kvality. Té se letos pro McDonald's ujal Přemek Forejt, který během tříletého kontraktu s řetězcem prověřuje například smažení hranolek. ,,Pro spolupráci jsem se rozhodl kvůli tomu, že Bageterie Boulevard je sympatická česká firma… a já nerozumím tomu, co je to brambora,” glosuje Mikyska v úvodu videa. To od svého uvedení 18. srpna nasbíralo tisíce zhlédnutí na TikToku i Instagramu.

Spot, který bude kromě sociálních sítí k vidění i jako součást nově vznikajícího dílu Mikýřovy úžasné pouti internetem na Mall TV a YouTube, doplnila i doprovodná aktivace 19. srpna — tedy na Mezinárodní den brambor. Během ní Mikyska zákazníkům Bageterie na Strossmayerově náměstí v Praze osobně certifikoval brambory. V dalších pobočkách získají zákazníci v rámci aktivace kupóny na patatas k bagetě zdarma.

-mav-

Forejt v outfitu z žemlí hraje pro McDonald’s na potraviny

středa 17. srpna 2022