Emirates spouští novou kampaň s husou Gerry

středa, 31. srpna 2022, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

V září spouští Emirates novou globální kampaň Gerry the Goose.

Zdroj: Emirates

Zdroj: Emirates

Od září se po celém světě rozběhne globální reklamní kampaň aerolinek Emirates s názvem Gerry the Goose. Jejím cílem je seznámit zákazníky s výhodami a službami této letecké společnosti, jako je regionálně inspirovaná kuchyně, nápoje, profesionální palubní posádka či letištní salónky. 

Děj kampaně sleduje hlavního hrdinu – husu – Gerryho, který se s ostatními kamarády chystá na dlouhý přelet z kontinentu na kontinent, nicméně se rozhodne „letět lépe“ na palubě Premium Economy společnosti Emirates, zatímco jeho migrujícím ptačím bratrům po únavném letu již trochu dochází humor.

„Pokud jde o vlastnosti a profil, které hledáme u našich ambasadorů značky, rozhodli jsme se rozšířit naše obzory a zalovit v nových vodách,“ řekl Richard Billington, viceprezident pro marketing a budování značky společnosti Emirates, a dodává: „Gerry je zkušený cestovatel, který ví, co chce i kam chce letět. A je pevně rozhodnutý, že ať poletí kamkoliv, udělá to stylově a v náležitém pohodlí. Jsme si jisti, že po jeho prvním letu udělal dojem i na své přátele, kteří ho příště budou následovat na palubu Emirates.“

Koncept kampaně vznikl v centrále společnosti Emirates v Dubaji. Na animaci a 3D efektech spolupracovala londýnská studia Untold Studios. Hlas hlavní postavě propůjčil britský dabér Michael Cronin, s nímž má znít jako zkušený dokumentarista příroda.

Fyzická podoba Gerryho je inspirována husou kanadskou (Branta canadensis), což je velká divoká husa s černou hlavou a krkem, bílými tvářemi, bílou barvou pod bradou a hnědým tělem. Tento druh pochází z arktických a mírných oblastí Severní Ameriky, během migrace přes Atlantik se pak vyskytují v severní Evropě.

-stk-