Luxor připravil poprvé kampaň ve spolupráci s agenturou

pátek, 19. srpna 2022, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Knihkupectví Luxor spouští novou kampaň, kterou připravilo ve spolupráci s novou agenturou VCCP.

Nová kampaň Luxoru se soustředí na návrat školáků do škol, zdroj: Luxor.

Nová kampaň Luxoru se soustředí na návrat školáků do škol, zdroj: Luxor.

Knihkupectví Luxor startuje novou reklamní kampaň, na níž se poprvé podílela reklamní agentura, kterou si vybralo ve výběrovém řízení pro strategickou a kreativní spolupráci. Spolu s VCCP chce značka v komunikaci klást důraz na šíři sítě poboček, sortimentu i služeb. První ze dvou kampaní, které jsou v plánu pro tuto sezonu, je zaměřená na školáky.

Kampaň představuje šíři sortimentu s heslem „pro školáky všechno“. „Nabízíme široký sortiment od knížek přes učebnice až po veškeré papírenské zboží, výtvarné potřeby a batohy. V Luxoru tedy rodiče kompletně vybaví svého školáka bez obíhání několika obchodů,“ přibližuje kampaň Klára Unzeitigová, senior marketing manager pro Luxor. 

VCCP je první kreativní agenturou, s níž značka spolupracuje. „Spolupráce s agenturami není na knižním trhu příliš běžná. V Luxoru jsme se ale rozhodli vystoupit ze zajetých kolejí a vypsat výběrové řízení na agenturu, která nám pomůže posunout se dál především v naší práci se značkou,“ komentuje Klára Unzeitigová.

„Možnost pracovat pro značku působící na knižním trhu nepřichází každý den. Je to pro nás velmi atraktivní prostředí plné příběhů. Knížky milujeme všichni, a tak pro nás byla výzva zatřást tímto trhem velmi zajímavá,“ komentuje business director VCCP Ondřej Fiala.

Značka Luxor, která je součástí skupiny Rockaway, buduje síť knihkupectví od roku 2001 a nyní provozuje celkem 40 poboček po celé České republice. Palác knih Luxor v Praze na Václavském náměstí je největším knihkupectvím ve střední Evropě.

-stk-